nlmtd meest klantgerichte adviesbureau 2022

En de nummer 2 overall binnen de categorie ‘organisatieadvies’!

Vandaag is nlmtd nieuw binnengekomen in de MT1000 lijst van professionele dienstverleners op basis van onderzoek door de Universiteit van Amsterdam onder duizenden beslissers bij opdrachtgevers. Binnen de categorie ‘organisatieadvies’ staat nlmtd op nummer 2 als beste adviesbureau en over alle categorieën heen is nlmtd de nummer 1 in klantgerichtheid.

Een ander consultancy model om écht impact te kunnen maken

Mede-oprichter Mike Hoogveld: “nlmtd (spreek uit ‘unlimited’) is bijna vijf jaar geleden opgericht vanuit het idee dat we écht impact willen maken: een duurzamere Nederlandse economie. Daarom helpen we organisaties op het gebied van strategie en innovatie en zorgen wij dat zij toekomstbestendig omgaan met onze samenleving en planeet. Om dit te kunnen doen, hebben we het traditionele consultancy model op z’n kop gezet – onze mensen hebben eigenaarschap over hun projecten en hun eigen inkomsten. Zo krijgen onze klanten altijd vooraanstaande experts die intrinsiek gemotiveerd zijn voor het oplossen van hun vraagstuk. Onze klanten voelen dat kennelijk.”

Internationalisering, B.Corp en FD Gazelle

Inmiddels zijn ruim vijftig adviseurs werkzaam bij nlmtd en binnenkort opent de eerste buitenlandse vestiging in Kopenhagen. Ook zal nlmtd in 2023 als één van de eerste adviesbureaus van Nederland als B.Corp gecertificeerd worden, een erkenning voor haar duurzame missie en aanpak. Door de snelle groei zal nlmtd in datzelfde jaar bovendien FD Gazelle zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mike Hoogveld, telefonisch of via Whatsapp op 06 13755705 en via mail op mike@nlmtd.com.

Meer inspiratie

Start vandaag nog met werken aan morgen.

TOP