Innovatie

Innovatie  helpt je organisatie om doelen te realiseren

Steeds meer organisaties beseffen dat ze moeten innoveren. Maar geen enkele organisatie wil of kan alle innovatie-uitdagingen zelf oplossen. Onze specialisten helpen door te inventariseren hoe ze innovatie voor jouw organisatie het beste kunnen inrichten én doen. Daarbij kunnen we vanuit een ‘orchestrator’ rol een ecosysteem van relevante partijen betrekken. Zo realiseren we in co-creatie jouw innovatie-doelstellingen. En dat altijd in balans met people, planet en profit.

Op een vernieuwende wijze inspireren we organisaties tot verandering en realiseren we de benodigde transformatie

Innovatie

Bewezen succesfactoren. voor jouw organisatie

Om innovatie succesvol toe te passen binnen jouw organisatie is ons unieke Innovation Monitor canvas ontwikkeld. Het canvas bestaat uit 10 relevante onderdelen. Stuk voor stuk bewezen succesfactoren vanuit de literatuur geïdentificeerd. We scannen in hoeverre de onderdelen aanwezig zijn binnen je organisatie en op welke onderdelen winst te behalen valt. Vervolgens gaan we aan de slag met concrete verbeterpunten.

Organiseren van innovatie

Vanuit een ‘orchestrator’ rol kan een ecosysteem van relevante partijen worden betrokken om jouw innovatie-doelstelling te realiseren. 

Open innovatie

We denken out of the box om samen nieuwe oplossingen tot leven te brengen. We matchen jouw organisatie aan bestaande start-ups. 

Venture building

Met onze bewezen aanpak creëren we binnen zes maanden nieuwe duurzame producten en diensten die volledig circulair zijn of CO2-neutraal. 

Tech scouting

Een technologie partner voor jouw innovatieproject nodig? We hebben in de laatste jaren 200+ scouting projecten gedaan, met een success rate van +90%.

Pieter Paul

Wil je meer weten?

Pieter Paul is een van onze founders bij nlmtd en is gespecialiseerd in innovatie. Hij helpt jouw organisatie graag op weg!

Pieter Paul

Meer informatie?

Pieter Paul is één van de founders van nlmtd en is specialist in Innovatie. Hij helpt je graag verder!

Wil je dat jouw organisatie de winnaar in de markt van morgen is? 

TOP