Mergers & Acquisitions

Waarde realiseren voor jouw bedrijf

Wij bedienen de volledige keten van activiteiten in M&A. Aan de buy-side van marktscans naar potentiële acquisitiekandidaten tot commerciële DDs en Tech DDs. Hierbij ondersteunen we zowel financiële investeerders als strategische investeerders. Aan de sell-side begeleiden we bedrijven naar verkoop, doen vendor DDs, helpen met het Honderd Dagen Plan en begeleiden de post-merger integratie.

Rol in de markt

Met onze diepe kennis in energie, duurzaamheid, food en digitalisering kunnen wij bedrijven helpen inzicht te krijgen in hun potentie en rol in hun markt. En hoe een verkoop of acquisitie waarde kan toevoegen. Vervolgens kunnen wij die waarde helpen te realiseren.

Toekomstig bedrijfssucces

Bij de DD’s gebruiken wij drie lenzen om een bedrijf door te lichten: klant & markt, organisatie en technologie. Want alleen naar buiten kijken is onvoldoende. De organisatie en de onderliggende technologie zijn cruciaal voor toekomstig bedrijfssucces.

Cases

Samen doen is samen winnen

Samen doen is samen winnen M&A doen we in samenwerking met jouw teams: met expertise en enthousiasme. Daarbij richten we ons op de processen, de techniek, de taal en de mensen. Samen doen is samen winnen.

Korik

Meer informatie?

Korik is één van de founders van nlmtd en is specialist in M&A. Hij helpt je graag verder!

Korik

Meer informatie?

Korik is één van de founders van nlmtd en is specialist in M&A. Hij helpt je graag verder!

Wil je dat jouw organisatie de winnaar in de markt van morgen is?

TOP