nlmtd x

Word toekomstbestendig

Wil je actief bezig zijn met de toekomst? Dan is het belangrijk dat je soms uitzoomt. Dat je ruimte creëert voor nieuwe inzichten en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Dat is precies waar wij je bij helpen. We organiseren krachtige masterclasses en workshops. Je leert van inspirerende sprekers en daarmee doe je op concrete wijze de meest actuele kennis op. Samen ga je aan de slag met duurzame innovatie cases, waarbij je ook leert van de andere deelnemers. Alle nieuwe inzichten kan je direct toepassen in jouw dagelijkse werk. Word jij ook toekomstbestendig?

Alle inhoud van de masterclasses en workshops is gericht op de noodzakelijke pijlers voor duurzame innovatie.

Op dit moment bieden wij de volgende sessies aan​

Voorbij de hype: een humane aanpak op ChatGPT & Generative AI

Technologische innovaties ontwikkelen zich snel en komen vaak met net zo veel kansen als risico’s. Hoe houd je als leider het overzicht tussen termen als Chat GPT, AI, Machine Learning, Deep Learning? En, hoe zorg je ervoor dat je de technologie verantwoordelijk inzet, kansen benut en risico’s beperkt?

Een purpose die inspireert

Het hebben van een duidelijke purpose helpt jouw organisatie om relevant te blijven in de toekomst. Het geeft richting en focus. Het vormt de basis voor het stellen van doelen en prioriteiten. En niet onbelangrijk, een inspirerende purpose motiveert ook je medewerkers en klanten. Maar, hoe formuleer je een inspirerende purpose? En, hoe vertaalt zich dat naar de dagelijkse praktijk? Tijdens deze masterclass vorm je jouw inspirerende purpose aan de hand van een bewezen stappenplan. Je leert hoe je deze effectief ontwikkelt en toepast in de praktijk.

Sustainability by design

Bij het ontwikkelen van nieuwe producten, diensten en oplossingen stel je de gebruiker centraal. Dat is niets nieuws. Maar van een moderne organisatie wordt meer verwacht. “Smalle” waardes voor de klant zijn verleden tijd. De organisatie van de toekomst is duurzaam en realiseert “brede” waarde voor alle betrokkenen.

Nyenrode masterclass Agile Management en Leiderschap

Om in de toekomst voort te bestaan is aanpassingsvermogen heel erg belangrijk. De markt, concurrenten en klantgedrag veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Organisaties moeten snel en wendbaar zijn. Wil je met jouw organisatie ook meer naar een nieuwe manier van werken toe die je hierbij helpt: agile? Tijdens de masterclass Agile management en leiderschap leert Mike Hoogveld, founder van nlmtd, je kennis en inzichten om je eigen organisatie succesvol te transformeren naar een agile business organisatie. 

TOP