Organiseren van Innovatie

Versterken van de innovatiekracht

We helpen je innovatieteams slimmer in te richten of bestaande teams een duidelijker plan mee te geven. Ook geven we pragmatische adviezen voor het versterken van de innovatiekracht. Zo inspireren onze ondernemende experts jouw organisatie tot verbetering, vernieuwing en verandering. Werken aan morgen begint vandaag: daar geloven wij in. 

Experiences:

Innovation monitor canvas

Om innovatie succesvol toe te passen is ons unieke Innovation Monitor canvas ontwikkeld. Het canvas bestaat uit 10 relevante onderdelen, stuk voor stuk bewezen succesfactoren. We scannen in hoeverre de onderdelen aanwezig zijn binnen je organisatie en op welke onderdelen winst te behalen valt. 

Innovatie functies versterken

Door de zwakke kanten van de organisatie aan te pakken en de sterke punten verder uit te bouwen verbeteren we de innovatie functies. Denken en doen dus. We hanteren hierbij een vooruitstrevende aanpak: samen ondernemen om klaar te zijn voor de uitdagingen in de markt. Niet alleen voor de eigen organisatie, maar ook die van onze samenleving en planeet.

Inrichten van innovatie functies

In de afgelopen jaren hebben we al tientallen organisaties geholpen met het inrichten van innovatie functies. Zij zijn al klaar voor de uitdagingen die de toekomst brengt. Zonder de processen, de techniek, de taal en de mensen uit het oog te verliezen. Enthousiast, gedreven en met humor. Kortom: met een positieve energie werken aan morgen.   

Cases

Pieter Paul

Wil je meer weten?

Pieter Paul is een van onze founders bij nlmtd en is gespecialiseerd in innovatie. Hij helpt jouw organisatie graag op weg!

Pieter Paul

Meer informatie?

Pieter Paul is één van de founders van nlmtd en is specialist in Organiseren van innovatie. Hij helpt je graag verder!

Wil je dat jouw organisatie de winnaar in de markt van morgen is?

TOP