Een purpose die inspireert

Tijdens deze masterclass vorm je jouw inspirerende purpose aan de hand van een bewezen stappenplan. Je leert hoe je deze effectief ontwikkelt en toepast in de praktijk. 

4 uur

Tijd

395 excl BTW

Prijs

Amsterdam

EDGE

De workshop bevat een programma bestaande uit een mix van theorie en praktijk.

nlmtd x

Een purpose die inspireert

Het hebben van een duidelijke purpose helpt jouw organisatie om relevant te blijven in de toekomst. Het geeft richting en focus. Het vormt de basis voor het stellen van doelen en prioriteiten. En niet onbelangrijk, een inspirerende purpose motiveert ook je medewerkers en klanten. Maar, hoe formuleer je een inspirerende purpose? En, hoe vertaalt zich dat naar de dagelijkse praktijk? 

Tijdens deze masterclass vorm je jouw inspirerende purpose aan de hand van een bewezen stappenplan. Je leert hoe je deze effectief ontwikkelt en toepast in de praktijk. 

Voor wie?

 • Leidinggevenden;
 • Specialisten op het gebied van o.a. innovatie, marketing, communicatie en HR

Programma

De workshop duurt van 15.30 tot 19.00 uur. Het programma is een mix van theorie en praktijk. Aan de hand van inspirerende voorbeelden zul je in vier opdrachten samenwerken met andere deelnemers en leren hoe je wetenschappelijke inzichten concreet kan vertalen naar jouw dagelijkse werk. 

Spreker

De middag zal geleid worden door Mike Hoogveld. Mike is expert op het gebied van toekomstbestendig organiseren. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring als manager en adviseur in een grote verscheidenheid aan organisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast is Mike startup mentor, verricht hij wetenschappelijk onderzoek aan Nyenrode, en doceert hij aan diverse universiteiten en business schools.

Mike gelooft erin om als organisatie future proof te blijven of worden er focus nodig is op sustainable growth. Het snijvlak tussen het realiseren van sustainability doelen en het (re)designen van nieuwe businessmodellen. 

FAQ's

De sprekers zijn een selectie van externe ervaringsdeskundigen met een achtergrond rondom venture development & sustainability, uit verschillende delen van de wereld.

Bij nlmtd willen we organisaties toekomstbestendig maken door hen te
helpen in te spelen op kansen en bedreigingen die voortkomen uit snelle
veranderingen in de markt. Wij helpen uw organisatie via opdrachten op het gebied van strategie, innovatie en transformatie. Wij willen ook op lange termijn impact maken in uw organisatie en daarom hebben wij de nlmtd Academy opgezet. Via masterclasses en trainingen willen we inspireren, kennis overdragen en vaardigheden trainen. Wij zetten hierbij onze kennis, expertise en ervaring in voor uw ontwikkeling zodat u en uw organisatie echt een duurzame sprong kunnen maken en wendbaar blijven bij toekomstige veranderingen.

Na de masterclass weet je meer over

 • Hoe combineer ik de factoren van people, planet en profit in mijn purpose
 • Welke rol spelen kernwaarden daarbij
 • Hoe kan ik het concept van ‘ikigai’ gebruiken om mijn purpose te formuleren
 • Wie betrek je wel en niet bij de formulering en toetsing daarvan
 • Hoe vertaal ik de purpose zodat deze in het dagelijks werk gebruikt kan worden
 • Wat zijn de do’s & don’ts voor de implementatie en welke middelen staan me daarbij ter beschikking

Praktische info & data

 • De masterclass wordt verzorgd door Mike Hoogveld, mede-oprichter van nlmtd
 • Je wordt verwacht op het volgende adres: Fred. Roeskestraat 115 in Amsterdam
 • Tussendoor is er een break. Wij zorgen voor vega snacks!
 • Datum: 21 november

Meer weten? Neem contact met ons op!

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld

Meld je nu aan!
  TOP