Technology Scouting

De juiste technologiepartner voor jouw innovatieproject

Wil je de innovatiekracht van jouw organisatie versnellen dan heb je technologieën nodig. Die hoef je vaak niet zelf te ontwikkelen, die bestaan al. Ergens in de wereld. Wij helpen je de oplossing te vinden, zodat jij die technische kansen voor jouw organisatie kan benutten. En het mooie is: in 95% van de projecten vinden we een geschikte samenwerkingspartner.

Innoveren door tech scouting

Als organisatie is winst niet langer de enige maatstaf. Je wil, en moet steeds meer voldoen aan maatschappelijke uitdagingen en verwachtingen van stakeholders. Stilstaan is dus geen optie, wil je de winnaar in de markt van morgen zijn. Technology scouting helpt je organisatie in die ontwikkeling. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf ook in de toekomst relevant blijft. 

200+ scouting projecten

We hebben in de laatste jaren 200+ scouting projecten gedaan, met een success rate van +90%. Vanuit onze ervaringen zijn we ook mede-oprichters van Rethinking Energy om Tech Scouting naar de energiesectorte brengen. En ScoutLab, waarmee we Wereldwijd Leidende Procurement organisaties zoals Johnson & Johnson en Coca Cola helpen met het inrichten van tech scouting capabilities en het uitvoeren van projecten. 

  Meer informatie?

  Wil je graag meer informatie ontvangen over Tech scouting. We sturen je graag onze PDF op. 

  Vul hier je naam en e-mailadres in en je ontvangt van ons direct een e-mail.

  Cases

  Pieter Paul

  Wil je meer weten?

  Pieter Paul is een van onze founders bij nlmtd en is gespecialiseerd in innovatie. Hij helpt jouw organisatie graag op weg!

  Pieter Paul

  Meer informatie?

  Pieter Paul is één van de founders van nlmtd en is specialist in Tech scouting. Hij helpt je graag verder!

  Wil je dat jouw organisatie de winnaar in de markt van morgen is?

  TOP