Dubbel interview met oprichters in Van Verre

Bij nlmtd geloven we in de kracht van echte samenwerking en vertrouwen. In het nieuwste editie van ‘Van Verre’, het alumni magazine van Nyenrode, prijken Pieter Paul en Mike op de cover. In dit interview nemen ze ons mee op een reis door hun 33-jarige vriendschap, die begon als kamergenoten op de Nyenrode campus. Pieter Paul en Mike vertellen hier verder meer over:

Wat begon als een kamergenootschap groeide uit tot een sterk professioneel partnerschap. Samen met twee andere getalenteerde ondernemers, hebben we nlmtd opgericht – een adviesbureau dat zich onderscheidt door zijn unieke aanpak en bedrijfscultuur.

Onze “no asshole rule” en focus op passie en diversiteit hebben ons gebracht waar we nu zijn: erkend als het meest klantgerichte adviesbureau van Nederland. We zijn trots op onze innovatieve projecten, van de verduurzaming van Schiphol tot onze bijdrage aan de energietransitie.

Nu keren we terug naar onze roots met een speciaal leiderschapsprogramma op Nyenrode, gericht op de transitie in publieke infrastructuur. Hiermee blijven we trouw aan onze missie: het samenbrengen van gepassioneerde professionals om echte impact te maken.

Ontdek in dit interview hoe de oprichters van nlmtd hun weg vonden van studenten tot succesvolle ondernemers, en hoe nlmtd blijft innoveren en groeien in een steeds veranderende wereld.

Lees het volledige verhaal en laat je inspireren door de reis van nlmtd.

Meer inspiratie

Start vandaag nog met werken aan morgen.

TOP