Besparing op maaltijden, voedselkosten én reductie voedselverspilling

Uitdaging

Wereldleider in facilitaire dienstverlening wil service aan zijn klanten verbeteren door innovatie.

Projectaanpak

Open innovatie en 100 dagen pilot. Het Open Innovatieprogramma bracht de wereldleider in facilitaire dienstverlening samen met een belangrijke wereldwijde klant en testte oplossingen om verspilling van voedsel te voorkomen.

Geleverde waarde

Klant werd geïntroduceerd bij Winnow, een toonaangevende pionier op het gebied van voedselverspilling, die AI toepast om professionele keukens te helpen bij het meten van voedselverspilling, het analyseren van de oorzaken ervan en het geven van bruikbaar advies om verspilling te voorkomen. De Winnow-oplossing werd geïmplementeerd en geschaald dankzij de nauwe samenwerking met klant in het 100 dagen pilot programma.

Quote

Marc Zornes, CEO van de geselecteerde oplossing Winnow “het 100 dagen pilotprogramma” en de manier van werken bleken zeer gunstig voor Winnow, om bij te dragen aan de relevante uitdagingen waarmee facilitaire dienstverlener op mondiale schaal werd geconfronteerd. Samen hebben we deze kunnen oplossen. Onderweg leerden we hoe we een zakelijke samenwerking beter kunnen stimuleren door middel van gefaciliteerd 100 dagen programma. We waren allemaal onder de indruk van hoe we samen onze impact konden vergroten”.

Deze specialisten hebben eraan gewerkt

Meer inspiratie

Start vandaag nog met werken aan morgen.

TOP