nlmtd bestaat 5 jaar!

Video afspelen
‘Time flies when you’re having fun’, zo gaat het gezegde. Vijf jaar alweer – zo lang bestaan we inmiddels sinds onze oprichting in 2018. En inderdaad is die tijd voorbij gevlogen omdat we ons werk en de mensen met wie we dat samen doen zo enorm leuk vinden. Hoewel we niet van opscheppen houden, zijn we wel heel trots en vinden we het toch even leuk om stil te staan bij enkele van de hoogtepunten uit deze periode.
 
Allereerst natuurlijk de oprichting. Wat een energie kregen we toen ons idee gestalte kreeg: een bureau creëren dat impact maakt door bij te dragen aan een duurzame Nederlandse economie en daarbij meteen het klassieke consultancy model ook fundamenteel anders inricht. Oftewel: samen ondernemen om impact te maken. Onze lancering paste daar ook naadloos bij: samen met onze relaties een dag werken voor een goed doel. En al snel daarna raakten we betrokken bij projecten die er wat ons betreft echt toe doen, zoals het helpen realiseren van de energie transitie. Een snelle groei maakten dat we naar een groter kantoor moesten: het inspirerende Edge Olympic op de Zuidas, waar we – na een interne doorverhuizing – nog steeds met veel plezier onze uitvalsbasis vormt.
 
De bevlogenheid van onze collega’s is misschien wel een continu doorlopend hoogtepunt gebleken. Ieder jaar weer laten ons interne collega-tevredenheidsonderzoek prachtige resultaten zien. En de conclusie hieruit lijkt steeds dat we het leuk vinden om hard te werken om topkwaliteit en tastbare resultaten te leveren op projecten met echte relevantie. En daaromheen ook hard plezier te maken. Naast de vaste vrijdagmiddag borrels kwam er een maandelijkse activiteit, variërend van het plastic vrij maken van de Amsterdamse grachten tot curling en het bezoeken van het Street Museum. Al snel deden onder andere onze skitrip naar Oostenrijk, ons outdoor weekend en kerstfeest hun intrede als jaarlijkse traditie. Ook hebben we een nlmtd bos geplant en samen met Just Diggit een groot stuk land in Afrika hersteld.
 
Dat onze bevlogenheid inderdaad leidt tot mooie resultaten bleek toen we vorig jaar voor het eerst werden uitgenodigd voor deelname aan de MT1000 verkiezing van meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners en direct als nummer 1 eindigden op klantgerichtheid. Dit maakt dat we aan steeds mooiere opdrachten werken en hard groeien, zodanig dat we dit jaar ook FD Gazelle zullen worden. En ondertussen hebben we dit jaar ook een vestiging geopend in Denemarken en bevinden we ons in de laatste fase voor certificering als B.Corp.
 
Afgelopen juni hebben we daarom samen met onze klanten, partners, collega’s en alumni met een ‘serious game’ over duurzaamheid en aansluitend een feestelijke barbecue stil gestaan bij deze mijlpaal, waarvan je in onderstaande video een kort verslag ziet. Hierbij nogmaals dank aan jullie allemaal dat we samen met jullie dit succes hebben mogen realiseren!
 
Zo, genoeg opgeschept nu voor meteen ook de komende vijf jaar. Op naar het volgende lustrum…

Meer inspiratie

Start vandaag nog met werken aan morgen.

TOP