Impact Innovators Meetup

Deze keer zullen we ons richten op: Putting Purpose over Profit – sustainability at the heart of your innovation strategy.

30 maart '23

12:00 - 16:00

100 excl BTW

Prijs

Amsterdam

EDGE

Een meet-up met presentaties en begeleide round-table sessies.

Learn from your peers.

nlmtd x

Impact Innovators Meetup

Op 30 maart organiseren wij onze volgende Impact Innovators Meetup (voorheen Venture Build Meetup)! Aankomend jaar zullen we ons met diverse evenementen richten op het snijvlak van sustainability (people en planet) en innovatie. Innovatie als middel om sustainability ambities radicaal te benaderen.

Waar gaan wij het over hebben?

Met onderwerpen als het creëren of opnieuw ontwerpen van sustainable businessmodellen, open innovatie voor het samenwerken met impactvolle startups en scale-ups, of hoe je sustainability leidend laat zijn in jouw innovatie aanpak.

Sprekers

T.B.A.

T.B.A.

Moderators

Melvin Streefkerk – nlmtd

Thijs Sprangers – nlmtd

Putting Purpose over Profit – sustainability at the heart of your innovation strategy.

Wij geloven dat het essentieel is om duurzaamheid centraal te stellen in je innovatiestrategie om ervoor te zorgen dat de innovaties waar je nu energie in stopt ook in de toekomst relevant zijn. Het is echter een grote uitdaging om dit goed te doen, je impact meetbaar te maken en de rest van de organisatie te laten zien dat dit de juiste weg is. Daarom nodigen we graag sustainability- en innovatiemanagers uit om ervaringen en best practices van verschillende organisaties te horen en te delen.

FAQ's

De sprekers zijn een selectie van externe ervaringsdeskundigen met een achtergrond rondom venture development & sustainability, uit verschillende delen van de wereld.

De middag zal geleid worden door Thijs Sprangers en Melvin Streefkerk. Thijs is een serie ondernemer en heeft leiding gegeven aan verschillende innovatie labs en open innovatie programma’s. Melvin is innovator in hart en nieren, uitgebreide ervaring in de wereld van corporate venture building, het neerzetten van een innovatie cultuur en way of working. Beide geloven erin om als organisatie future proof te blijven of worden er focus nodig is op sustainable growth. Het snijvlak tussen het realiseren van sustainability doelen en het (re)designen van nieuwe business modellen.

Meer volgt. 

Bij nlmtd willen we organisaties toekomstbestendig maken door hen te
helpen in te spelen op kansen en bedreigingen die voortkomen uit snelle
verande ringen in de markt. Wij helpen uw organisatie via opdrachten op het
gebied van strategie, innovatie en transformatie. Wij willen ook op lange
termijn impact maken in uw organisatie en daarom hebben wij de nlmtd
Academy opgezet. Via masterclasses en trainingen willen we inspireren,
kennis overdragen en vaardigheden trainen. Wij zetten hierbij onze kennis,
expertise en ervaring in voor uw ontwikkeling zodat u en uw organisatie echt
een duurzame sprong kunnen maken en wendbaar blijven bij toekomstige
veranderingen.

Na dit evenement weet je meer over

– Hoe je sustainability centraal krijgt in je innovatiestrategie  

– Hoe je impact innovatie meetbaar maakt  

– Hoe je de rest van je organisatie aan boord krijgt voor impact innovatie   

– Hoe je een ecosysteem bouwt dat je vooruit helpt  

Pieter Paul

Wil je meer weten?

Pieter Paul is een van onze founders bij nlmtd en is gespecialiseerd in innovatie. Hij helpt jouw organisatie graag op weg!

Pieter Paul

Meer informatie?

Pieter Paul is één van de founders van nlmtd en is specialist in Venture Building Event. Hij helpt je graag verder!

Meer informatie

Deze Meetup wordt gehost bij HighTechXL op de High Tech Campus in Eindhoven. HighTechXL is een van de meest impactvolle deep-tech venture builders ter wereld die teams van ondernemers en tech talenten bouwt rond de meest geavanceerde technologie ter wereld. De High Tech Campus is de slimste vierkante kilometer van Europa, is opgebouwd rond een ecosysteem van 260 tech-bedrijven en huisvest meer dan 12.500 innovators, onderzoekers en ingenieurs die de technologieën en bedrijven van morgen creëren. Kortom, een super gave en inspirerende omgeving!  

Vul het formulier in om je aan te melden

TOP